Din shoppingpose sladrer om din personlighed

I et moderne samfund, hvor du lever dit liv i en menneskeskabt storby, er identitet og forbrugsvaner blevet tæt forbundne størrelser. Du er, hvad du køber, eller måske er det nærmere sådan, at det du køber siger meget om, hvem du gerne vil være.

Ligegyldigt hvordan man vender og drejer det, kan lære meget om de mennesker, du møder på din vej, ved at lægge mærke til, hvad de har på og hvordan de ser ud. Det er nemlig alt sammen udtryk for personlige valg.

Womanhatten har taget et kig i forskellige typers shoppingposer – og det er der kommet en lille typeguide ud af, som du kan underholde dig med her. Måske kan du nikke genkendende til nogle af vores observationer?

Den praktiske shopper

Har altid mindst to rummelige muleposer med, når der skal shoppes, så hun ikke behøver købe de plastikposer, man ellers kan få stort set overalt. Hun er desuden udstyret med både solcreme og paraply, så hun er klar på enhver vejrmæssig udfordring. En ekstra trøje har der muligvis også sneget sig ned i en af poserne.

Og tager vi et kig på, hvad der ellers gemmer sig i hendes shoppingpose, har hun sandsynligvis shoppet prisbevidst. Alt fra sko til jakker er i enkle, praktiske farver og materialer, der er nemme at mikse og nemme at vaske. Hun ved, hvad hun går efter, når hun shopper og i livet – hun har nemlig en liste klar over alt, hun har brug for.

Den afslappede shopper

Den afslappede shopper er, i modsætning til den praktiske shopper, helt uden mål med sin shopping. Hun er heldig, hvis hun har husket sin pung, men det gør heller ikke så meget, for hun har ikke noget, hun skal nå. Hun nyder at tage et kig i meget forskellige butikker, og hun kan godt finde på at være spontan i sine køb. Derfor finder vi også mange forskellige ting og sager i hendes shoppingpose – en øjenskygge i en pangfarve, som fangede hendes øje, en bog hun lige fik lyst til at læse og nogle fine stiletter til den næste fest, hun skal til.

Den afslappede shopper kan shoppe på alle tidspunkter og kombinerer det gerne med andre gøremål. Hun er social omkring sine shoppingture og fleksibel i sin tilgang til hele konceptet.

Den stilbevidste shopper

Den stilbevidst shopper er nem at spotte, for hun går 100% efter brands. Det betyder, at hun gerne og gladeligt reklamerer for de designere og butikker, hun elsker, og det kan ses på tøj, sko, shoppingposer osv. Hun elsker at shoppe og derfor vil hun typisk også have mange poser, som er fyldt med dyrt og moderigtigt tøj.

Der er ingen slinger i valsen, når hun er ude at opgradere sin garderobe – hun ved, hvad hun vil have og hun går målrettet efter det. Det eneste, der kan få hende til at afvige fra sin kurs, er rigtigt gode tilbud på mærkevarer, hun ved, hun ellers ville have svært ved at have råd til. Her kan hun godt blive både spontan og lettere aggressiv for at få fat i de varer, hun føler, hører hjemme i hendes shoppingpose.