Sådan skaber du den rigtige stemning i soveværelset!

Din mand har måske nok sin mandehule, men i soveværelset er det os kvinder, der regerer.

Ved hjælp af frækt lingeri, sensuelle olier og spiselige lækkerier, kan vi kvinder gøre en hjemmeaften til en uforglemmelig oplevelse. Alt dette kan samlet, eller hver for sig, gøre hverdagen meget mere spændende.

Selv om min mand næsten altid kommer i den rigtige stemning, når jeg ikke har noget på, har jeg opdaget, at på aftener, hvor jeg overrasker ham med et nyt sæt lingeri, er han lidt mere frisk end han plejer.

Det behøver ikke være noget meget avanceret – en gennemsigtig underkjole med lækkert matchende undertøj er ofte nok til, at få humøret til at stige et par grader.

Rollespil sætter en fræk kulisse

Rollespil er et klassisk forspil, og det er helt sikkert sjovest hvis tøjet passer til situationen.

Den klassiske uartige skolepige og skolelærer bliver mere realistisk, hvis man er iklædt en kort ternet nederdel og bh. Der er noget helt særligt over, at se begæret i min mand øjne, mens jeg spankulerer rundt i mit særlige tøj.

Hellere gulerod end pisk

Selvom Fifty Shades of Gray har romantiseret brugen af piske og legetøj, finder jeg personligt tanken om sadisme og masochisme en smule frastødende.

Jeg kan få nøjagtig samme virkning på min mand ved at bruge massageolier og chokolade. Massageolierne får os altid i humør, fordi de varme hænder sammen med olien er meget sensuelle på huden.

Jeg anbefaler Victoria’s Secret’s Kissable Massageolie.  Det dufter og smager af frugt, så du kan roligt kysse din partner på ryggen efter massagen.

En anden massageolie jeg har gode erfaringer med, er fra Lover’s Lane og hedder ShungaErotic Art Erotic Massageolie. Den er økologisk, så du ikke behøver at bekymre sig om eventuelle negative reaktioner på huden.

Hvis olier er for fedtede, laver Lush også nogle lækre massagebarer. De minder om olierne ved, at de varmes af hånden, men de trænger bedre ind end olierne, da deres indhold minder om fugtighedscreme.

Tegn og gæt for voksne

Strip Chocolateer er endnu en ting du ikke må snyde dig selv for at prøve. Reglerne er utrolig simple. I hver runde skal den ene person male med flydende kropschokolade på en bestemt legemsdel på partneren, eller slikke et bestemt mønster i noget der allerede er malet. Der er ingen tabere i det spil.

Vi kvinden er og bliver soveværelsets dronning, og med få ekstra ingredienser kan vi forvandle en kedelig tirsdag til en uforglemmelig oplevelse.  Det kan være en lækker bh, et uartigt brætspil eller hvorfor ikke begge dele?