Moroccanoil – Det rigtige produkt til den bedste pris

Har du langt hår, og går du op i at holde dit hår velplejet? Så har du uden tvivl hørt om Moroccanoil.

Moroccanoil har på kort tid taget verden med storm, og startede næsten egenhændigt en revival af et produkt, som mange ellers havde glemt fandtes; hårolien.
Hårolie har faktisk været på markedet siden 80′erne, men dengang var det i form af tunge silikonedråber, der godt nok ligesom de moderne hårolier, både fik håret til at se sundt ud, gav det glans og tekstur, og nedlagde krushår. De gamle silikone-baserede virkede dog ved at lægge en fedtet hinde omkring håret, der kunne få selv det tykkeste hår til at klaske sammen på få timer.

Det problem har Moroccanoil imidlertid ikke, da den er baseret på den super-lette Argan Olie, der trænger ind i håret og afleverer sine plejestoffer. Det betyder, at Moroccanoil ikke blot får håret til at SE sundt ud, håret BLIVER sundt – og det klasker ikke.

Moroccanoil – mere end bare hårolie

Moroccanoil har udvidet sortimentet til ikke blot at indeholde olien, men en lang række pleje- og stylingprodukter. Vi har lavet en lynguide til, hvilke plejeprodukter fra Moroccanoil du bør vælge.

Olie

Den klassiske Moroccanoil-olie findes i dag i 2 varianter; Moroccanoil Original og Moroccanoil Light. Begge giver de samme fordele, men den nye Light-udgave er lavet specifikt til folk med fint eller lyst hår.

Light-udgaven er mere tyndtflydende end Original-udgaven, så hvis du har meget fint skandinavisk hår, der har meget svært ved at bære selv en let olie uden at klaske sammen, bør du bruge Light.
Det samme gør sig gældende, hvis du har blond hår, der har tendens til at få et gult skær. Original-udgaven har et højt indhold af keratin, der styrker håret. Keratin kan dog godt gøre håret lidt gulligt, hvis man er blondine.
Er du ikke blondine eller har fint hår, så er Original-olien det bedste valg, da den giver lidt mere pleje og er lidt mere drøj i brug.

Shampoo + balsam

Har du fint hår og ønsker ekstra volume, vil den vægtløse Moroccanoil Extra Volume Shampoo + Conditioner være det bedste valg.
Har du derimod normalt/kraftigt hår, kan Moisture Repair Shampoo + Conditioner give dit hår ekstra pleje og fugt.

Hårkur

Der findes 3 hårkure fra Moroccanoil; 2 af dem er fugtgivende og 1 er genopbyggende.
Ønsker du at håret bliver gennemfugtet, plejet og glansfuldt, bør du bruge Intense Hydrating Mask, hvis du har normal/kraftigt hår, eller Weightless Hydrating Mask, hvis du har fint hår.

Skal hårkuren bruges til at reparere hår, der er blevet skadet af eksempelvis farvning, affarvning, glatning eller solens UV-stråler, bør du bruge Moroccanoil Restorative Mask.