Læsebriller gør læseferien mere effektiv

Sommerferien nærmer, men for mange af os er der lige en ting eller to der skal overstået før der er dømt kolde sommerdrinks og total afslapning.

EKSAMEN

Ordet alene får det til at løbe koldt ned af ryggen og fornemmelsen af koldsved på panden er pludselig meget virkelig.

Men hvad hvis jeg fortalte dig, at noget så simpelt som en læsebrille kan gøre dig til en bedre studerende og sætte læseferien i top gear?

I denne artikelkan du læse mere om hvordan læsebriller kan gøre dig skarpere, og ikke mindst hvordan du finder ud af om læsebriller kan gøre en forskel for dit studieliv.

Læsebriller øger din fokus

Mange af os går rundt med en eller anden form for synsnedsættelse – ofte uden vi selv ved det.

I dagligdagen betyder det sjældent det helt store og en let sammenknibning af øjnene er måske ligefrem blevet dit studie look.

I eksamensperioderne, hvor man bruger mange timer foran computeren eller med næsen i en bog, er der ikke plads til sub-optimalt syn.

Med mindre du er Albert Einstein i forklædning har du sikkert behov for alle de ekstra procent du kan hente.

Selv en smule dårligere syn påvirker din koncentration og læsehastighed, og samlet set bliver det i løbet af en hel læseferie til rigtig meget spiltid.

Skal du have læsebriller

Det er alt sammen meget fint, men hvordan ved du egentlig om du har behov for læsebriller?

Det mest optimale er et besøg ved øjenlægen eller alternativt hos den lokale optiker, men lad os bare være ærlige…

En hurtig og gratis online synstest er for det meste nok til at klargøre om du har behov for læsebriller og hvilken styrke de evt. skal være.

Gode briller koster en formue, men heldigvis er gode læsebriller ikke nær så dyre. Faktisk er de så billige at jeg vil anbefale dig at købe et par hvis du har blot den mindste mistanke om dit syn kunne have brug for lidt hjælp.