Et herreur – er det tidsløse smykke

Let’s face it ladies, vi kan alle blive lidt trætte af, at skulle købe de samme gaver til mændene i vores liv. Bevares, mange mænd ønsker sig også tit værktøj eller andet praktisk i gave, og det er altså bare ikke særligt sexet for en kvinde at give til sin elskede; omend værktøjet kan være det sikre valg.

Så lad os bare slå det fast, mændene har det lidt nemmere når det handler om, at have muligheden for at kunne give sin hjertes udkårne noget sexet, eksklusivt og holdbart. Mænd er jo heller ikke almindeligt kendt for at være det køn der pynter sig allermest, men alle mennesker har behov for at holde styr på tiden. Derfor vil du med et herreur ikke gå helt galt i byen, når du skal købe gave til din mand. For husk på, mænd kan også godt lide at blive forkælet, og en god måde at gøre det på, er ved  at købe et lækkert herreur der passer til ham.

Skal det være et herreur med et Mickey Mouse eller Rolex logo?

Nu kommer du som kvinde først rigtigt på på arbejde. Du har nemlig nu besluttet dig for at købe et herreur til din mand, men samtidig bevæger du dig også ind i  ur-junglen. At købe et herreur for kvinder, kan vidst kun sammenlignes med, at man som mand står i en undertøjsforretning og ikke kender sin partners størrelse. Det er en angstprovokerende situation. Du står jo der i butikken og skal tage stilling til alle herreure, og du spørger dig selv, om din mand er mest til læderremme, eller metal. Når først du har valgt materiale skal du nu vælge farve og urskive, og det kan godt være svært at finde rundt i. Men her er et råd til dig der vil forkæle din mand med et herreur: tænk på din mands erhverv, og hvordan han går klædt til hverdag, er han bankmand er et herreur med gummirem måske ikke hans stil, omvendt, er han håndværker skal du nok væk fra urremme, hvor ridser ses tydeligt. Et herreur siger meget om manden, og en kvinde der kan finde det rigtige herreur til sin mand, fortæller meget om kvinden.

Gør din mand til James Bond med det rigtige herreur…

Ej spøg til side, du kan ikke gøre din mand til hemmelig agent med et herreur. Men derfor må han gerne få følelsen af at eje noget, der ikke bare viser tiden. Mange mænd elsker når deres ting kan mere end det lige syner af. Hvor kvinder tit tænker på nips og udtryk, tænker mænd ofte på funktion og holdbarhed, begge er noget som et godt herreur har. Derfor kan du til din mand vælge, at finde et herreur, der pirrer hans nysgerrighed, samtidig med, at det ser godt ud på hans arm. Nogle ure kan vise tiden i Kina, mens andre har skridttæller eller kan fungere på flere meters dybde. Eller måske finder du et herreur til din mand, der overrasker med sit design, eller noget helt femte. Ligegyldigt hvad, så kan du være sikker på at et herreur, vil bringe sider frem i din partner. Så hvad enten det er den sexede, den søde nørdede, eller den aktive side du får frem, vil herreuret være en værdsat og betænksom gave der kan gives hele året.