Gatsby møder gangster på bedårende Hotel Pigalle

Midt i Nordens minimetropol ligger et overflødighedshorn af luksus, intimitet og lidenskab i form af et unikt boutiquehotel. Et lille stykke Paris, som hverken går på kompromis med indretning, service eller personlighed – og som ligger nr. 2 på TripAdvisor ud af i alt 68 hoteller i Göteborg. Så pak tasken, tag kæresten i hånden og besøg bedårende Göteborg, hvor Hotel Pigalle venter på jer.

Du behøver ikke nødvendigvis kigge mod syd, hvis du drømmer om storbyferie denne sommer. Ret i stedet blikket mod vores nordiske nabo og besøg bedårende Göteborg og byens forførende Hotel Pigalle.

Svenske fristelser i sommervarmen

Gøteborg er stadig en slet skjult perle af en storby, som emmer af potentiale og udfoldelsesmuligheder. En hurtig køretur over Sundet og op langs den smukke, svenske kyst tager dig til Gøteborg på få timer. Alternativt er færgen oplagt for de, der bor i Nordjylland eller Nordsjælland. Med sit spirende musik- og kulturliv er Göteborg en inspirerende minimetropol i liga med de helt store europæiske spillere. Hotel Pigalle er det rette sted at nyde et pusterum med udsigt fra tagterrassen eller privat ro i den parisisk inspirerede bar, hvor kyndige cocktail-bartendere står klar til at efterkomme hvert et ønske.

”Vi er meget stolte over den høje placering på TripAdvisor,” siger Jimmy Olsson, Hotel Manager på Hotel Pigalle. ”Vi gør meget for hele tiden at udvikle vores koncept samtidig med, at medarbejderkompetencerne holdes på højeste niveau, så det er et fantastisk skulderklap, at vores gæster også mærker vores entusiasme.”

Gatsby møder gangster på Hotel Pigalle

Indretningen på Hotel Pigalle er mere end noget for sig og det skiller sig især ud i forhold til, hvad man har oplevet i løbet af de sidste mange år i Skandinavien med minimalistisk indretning og hvide og grå nuancer. På Hotel Pigalle er det sprudlende tapet, tunge draperinger og en gennemført noir-stil, der glider over i et lidenskabeligt drømmeunivers. Værelserne er alle forskelligt indrettet for at give gæsterne en unik oplevelse, menuen i restauranten altid i tråd med årstiden, råvarerne nøje udvalgte og personalet dedikeret til den ypperste service. Et ophold på Hotel Pigalle er en oplevelse uden lige, og hvis vejret er gråt, er stemningen det i hvert fald ikke.