Hvilke ergonomiske kontorstole hitter i 2017?

kontorstolDer findes ikke mange ting der er mere uspektakulær end kontorstole, men hvis du har et arbejde bag et skrivebord skal du læse denne her!

For dig der har et stillesiddende arbejde er et oplagt spørgsmål hvilke ergonomiske kontorstole der er de bedste i 2017? Her på siden har vi meget siddende arbejde, så vi vil holde meget øje med markedet og stille kritiske spørgsmål til de kontorstole som der kommer ud på arbejdspladserne i løbet af 2017.

Hvis vi selv skal komme med et bud, vil de bedste stole være de dem som har et forbedret ryglæn. For selvom de nuværende topmodeller er meget gode at sidde i, er der bestemt plads til forbedringer.

Ergonomiske kontorstole tager teknologiske tigerspring

Ergonomiske kontorstole bliver mere avancerede end de har været før. Det kan derfor sagtens betale sig at skifte sine nuværende ergonomiske kontorstole ud med de nye forbedrede modeller og her er Dankontorstole.dk et godt bud.

Som vi kan se på markedet nu vil det særligt være forbedringer til hvilke stillinger man kan sidde i, ligesom der også er mange fremskridt på armlænene, noget som i den grad har manglet de seneste år.

Billige kontorstole kan også være gode

Hvis du har paner om at investere i en ergonomisk kontorstol er det vigtigt at huske på, at det ikke kun er de dyre kontorstole som kan bruges.

Ofte er de dyre kontorstole mærkevarer, som er rare og behagelige at sidde i – men er dit indkøbsbudget begrænset vil disse kontorstole sjældent være det oplagte valg.

Det er derfor vigtigt, at finde en butik som har et stort udvalg af såvel billige som dyre kontorstole, for på denne måde kan du vælge præcis den kontorstol du gerne vil have.

Det der typisk kendetegner en dyr ergonomisk kontorstol i forhold til en billige er det materiale som stolen er lavet af.

Der er ofte også færre funktioner på en billig kontorstol. Det betyder at du ikke kan sætte dig i præcis den stilling du gerne vil. De er dog stadig meget bedre end kontorstole som ikke er ergonomiske, og det kan sikre at du ikke får rygskader med tiden.

Øg din arbejdsglæde med en ergonomisk kontorstol

En af de store fordele ved at købe en ergonomisk kontorstol til din arbejdsplads er, at du får en meget større arbejdsglæde. Mange danskere sidder dårligt på deres kontorstol, og det gør det daglige arbejde til en plage

Din arbejdsgiver er måske ikke opmærksom på, at din arbejdsstilling ikke er optimal, så det er din opgave, at gøre din chef opmærksom på situationen.

Ved at gøre chefen opmærksom på forholdene vil han også kunne spørge om de andre ansatte, og hvis det er et generelt problem vil han med stor sandsynlighed investere i nye stole – for en glad medarbejder er en produktiv medarbejder.

Tips til at vælge den rigtige stol

Der er mange generelle retningslinjer du kan følge når du er på udkig efter en ny kontorstol. Vi har fundet en video som fortæller lidt om hvad du skal være særlig opmærksom på:

Et sidste godt råd er at huske, at du kun har en ryg – og den skal holde hele livet.