Pristjek: Neo Stem Anti-aging Serum

Neo Stem har på rekord tid udviklet sig til et af de mest hypede hudplejeprodukter indenfor aldersbekæmpnings-kategorien. Neo Stem er langt fra det første produkt i verden, der lover at kunne reducere rynker, men de aktive ingredienser i produktet er valgt ud fra banebrydende forskning i en meget ekstrem form for ældningsprocesser; nemlig Progeria.

Progeria har i Danmark fået meget omtale i forbindelse med, at TV2 har fuldt den ukuelige humørbombe Jesper. I en række programmer har vi lært Jesper og hans familie at kende, og udsendelsen Drengen i den gamle krop er en af de mest populære TV2 udsendelser nogensinde.

Ingredienser som Omega Statin og Z-dronate bruges idag til at give progeria-ramte børn et længere liv – men har også vist sig at være uhyre effektive overfor “almindelig” ældning.

Det unikke ved de aktive ingredienser i Neo Stem er, at de nedsætter produktionen af de toxiner, som huden selv producerer når man bliver ældre, og som er skyld i rynkerne. Samtidig med, at nye rynker bremses markant, virker Neo Stem også som en effektiv booster på kollagen- og elasten-produktionen, hvilket bevirker at allerede eksisterende rynker udglattes.

Neo Stem er blevet klinisk testet i 56 dage på kvinder mellem 51 og 71 år, og resultaterne viste, at 86% fik mere smidig hud, 72% fik udjævnet rynker og linjer og 75% fik mere spændstighed i kinderne, der ellers har tendens til at synke ind, når man bliver ældre.

De billigste Neo Stem Forhandlere

Den vejledende pris på Neo Stem er 599kr, så det er ikke et billigt produkt, men der er mange penge at spare på Neo Stem, hvis du vælger den rigtige forhandler. Faktisk kan du spare hele 50% ved at købe produktet hos den billigste forhandler i forhold til vejl. udsalgspris, og der er hele 350kr i prisforskel mellem den billigste og dyreste forhandler i pristjekket.