10 ting du kan lave mens alle andre er på Northside

Northside er for mange blevet et af årets absolutte musikalske højdepunkter, og med 2018-programmet ser Aarhus festivalen mere spændende ud end nogensinde. Der er desværre allerede udsolgt til flere af dagene, så hvis du endnu ikke har sikret dig din billet ser det sort ud.

For at hjælpe alle dem der, af den ene eller anden årsag, ikke kan deltage på Northside festival 2018 har vi lavet en lille liste med 10 sunde og opbyggende aktiviteter du kan foretage dig mens alle vennerne drikke øl, hører lækker musik og har en fest.

1: Ligge i din seng hele dagen lang og spise og se alle de film, som du ikke vil indrømme, at du rigtig godt kan lide. Der er alligevel ingen, der kommer til at spørge, hvad du har lavet når de selv har været på Northside.

2: Gøre et forsøg på at vinde drømmerejsen, der er hundrede gange federe end alle dine venners festivaloplevelser kombineret.

3: Plante den basilikumplante ud, som du har købt nede i Brugsen. Jeg sværger, du kan få 10 planter ud af den ene.

4: Gennemføre Netflix og HBO. Hvornår skulle man ellers gøre det hvis ikke midt på højsommeren. Der er alligevel ikke nogen at hænge ud med.

5: Finde dit indre happy place. Et magisk sted du kan søge hen mentalt, når alle dine venner begynder at belemre dig med deres Northside-eskapader.

6: Tisse. Rigtig meget og rigtig ofte på dit eget, rene toilet, lykkelig i den viden, at alle dine venner er misundelig på dig i lige netop den situation. Især fedt hvis du kan fortælle dine venner historier, om alle de hyggelige stunder, du har haft på dit toilet. Helst på Snapchat.

7: Rydde op i din inbox, så der ikke længere står “5237 ulæste e-mails”, og afmelde alle de ligegyldige nyhedsbreve, du har tilmeldt dig i et forsøg på at udvide din horisont.

8: Vinde en ordentlig røvfuld vin, og holde din egen rødvinsbrandert kørende indtil dine venner kommer hjem.

9: Prøve alt H&Ms tøj på rigtig langsomt. Der er alligevel ingen kø til prøverummet, og ingen der bander over, at du bruger for lang tid derinde.

10: Dø en langsom død af kedsomhed og misundelse.