Min oplevelse med Yoga

Yoga, puha alene ordet har en underlig klang, ordet lugter af ”hippie” og mærkelige guruer med langt skæg der sidder i skrædderstilling og mediter 19 timer dagligt. Og ja det kan der måske være noget om, men YOGA er mere end det, Yoga kan faktisk forbedre dit liv!

Ok, forbedre dit liv er måske lige i overkanten, og dog… jeg ved bare at efter to måneders intets Yoga dyrkning, så har jeg det meget bedre ikke alene med min krop, men og i mit sind!

Fordelene ved Yoga er mange, men udover at du blive mere smidig og få er lækker slank krop, så kan Yoga være med til at få dig til at slappe af!

Jeg begyndte at dyrke Yoga efter jeg gang på gang kom stresset hjem fra arbejde. Jeg plejede at løbe en tur eller sætte mig op på kondicyklen b. la. for at komme stressen til livs, men det hjalp ikke! Så investerede jeg i en masse Yoga og Power Yoga dvd’er og begyndte at træne hjemme i stuen! Og hold da op, ikke mere stress, ved de rette øvelser og vejtrækningsteknikker, ja så ”flyver” stressen bogstaveligt talt ud af kroppen!

Du kan vælge at dyrke Yoga i dit lokale fitnesscenter hvor der er mange dygtige undervisere der kan guide dig helt igennem de korrekte øvelser, ellers så kan du som jeg smække en dvd på og træne hjemme i stuen! Det er ikke så svært at komme i gang, husk blot at du ikke må havde spist 3 timer før du dyrker Yoga, og du ikke må drikke vand under øvelserne! Men du kan finde mere info om Yoga ved at søge lidt på nettet eller tage forbi din lokale boghandel!

Så hvad venter i på? Kom i gang med at dyrke Yoga, dit sind vil elske dig for det!